LET’S HAVE A LAUGH

Ik lach zo graag. Jij ook? Zo hard lachen dat de tranen over je wangen lopen? Niet meer kunnen stoppen, en het zowat in je broek doen. Deugd dat zoiets doet. Ongelofelijk.

Klopt het dat we terwijl we verouderen, minder de slappe lach krijgen? Hoe komt dat dan vraag ik me af? Zijn we dan zo “wijs” geworden, dat we onszelf niet meer met een korreltje humor kunnen bekijken? Hebben we zo veel ergs meegemaakt dat het lachen ons is vergaan? Geen idee. Misschien heeft één of andere student hier al een thesis aan gewijd? Zelf probeer ik bewust de humor te zoeken in allerlei situaties, en mezelf niet te ernstig te nemen. En dat lukt me met momenten vrij aardig. Hierin word ik goed bijgestaan door guitarman. Onze conversaties zijn vaak hilarisch, zij het niet voor publicatie geschikt 🙂 Dat is deugddoend.

Enfin, om een lang verhaal heel wat korter te maken en onder het motto lachen is gezond, ga ik hier wekelijks een blogje de wereld insturen met een filmpje dat me aan het lachen maakte, of een geslaagde cartoon. Hopelijk kunnen jullie dit smaken 😉

In elk geval heb ik plezier beleefd aan wat ik hier zal posten.

Deze is niet geschikt voor gevoelige kijkers of hartpatïenten. Wie toch wil kijken begin vanaf 1min25sec

Begin bij het begin 🙂

En dan nog een lekkere boomer cartoon, tenminste volgens mijn kids is dat zo, om te eindigen.

Mark Parisi

Ik wens jullie een dag met niet één maar vele lachbuien.

Fijne dinsdag

Myriam

10 Reacties op “LET’S HAVE A LAUGH”

  1. Ik ben getrouwd met dé man van de flauwe moppen. En mijn zoon nam dat, ondanks het gebrek aan gedeelde genen, van hem over. Als ze samen zijn, gieren ze om de flauwste moppen, en zitten schoondochter en ik naar elkaar te oogrollen. En daarna te lachen, natuurlijk.
    Wij ontmijnen de vervelendste situaties met humor. De keren dat we in de camper al de slappe lach kregen, zijn niet meer te tellen. Meestal om situaties waar we een beetje de bibber van krijgen, in het donker in de Pyreneeën bijvoorbeeld.
    Het elastiek-filmpje is grappig 🙂 (naar die spin kijk ik niet hoor)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: