Leuke adresjes in de buurt van Gent: LALOTTE.

Ik was er al eerder, enkele keren zelfs. En nu ik terug aan het bloggen ben geslagen, vind ik LALOTTE in Lochristi zeker en vast een vermelding waard.

Pal in het centrum van Lochristi, DORP OOST 5, ligt dit sympathieke en mooi ingerichte etablissement.

Je kan er terecht voor een ontbijt of brunch, een lunch of apero. Het mooie interieur, en het ruime terras (aan de straatkant) nodigen uit om in lekkere omstandigheden uitgebreid bij te praten met partner, vrienden of familie.

Vandaag at ik er een verwenkoffie. Ik werd in de watten gelegd met een heerlijke koffie, een stuk MISERABLE, een wentelteefje, een bavarois en een heerlijk schaaltje vers seizoensfruit. En dit voor slechts 10€. Dat lijkt peanuts na mijn ervaringen bij COCOTINE waar ik eerder over schreef. Guitarman at een wafel met slagroom vergezeld van een koffie. Bij de koffie komt sowieso een stukje broodpudding en een klein eetbaar cupje gevuld met advocaat. Een verwenkoffie op zich eigenlijk. De bediening is supervriendelijk en vlot, de muziek is aangenaam, kortom. Cela vaut même le détour.

Ik herinner me dat ik toen ik vroeger blogde bij elk bezoek aan een horecagelegenheid kort iets schreef over de sanitaire voorzieningen. Bij LALOTTE is dat prima in orde: op het gelijkvloers, krakend netjes, kortom picobello.

Ik kom zeker terug, misschien eens een ontbijtje of een brunchken uitproberen.

Fijne zaterdag nog.

Myriam

7 Reacties op “Leuke adresjes in de buurt van Gent: LALOTTE.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: