Problemen?

Hey, zijn er mensen die problemen ondervinden om mijn blog te lezen via de WordPress app? Is het mogelijk om te reageren of te like via de app? Er is sinds ik weer ben beginnen bloggen één en ander fout aan het lopen zo hoor ik.

27 Reacties op “Problemen?”

    1. Ja, dat is het probleem. Ik zit er erg mee verveeld. Ze hebben me nu een mogelijke oplossing aan de hand gedaan maar als ik de stappen ga bekijken staat er bij dat het voor iemand is met programmeerkennis en die heb ik niet 😦

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: