FIETSVAKANTIE 2022- DAG 3: Van Hasselt naar Walhorn.

Lekker geslapen in het goeie bed dat we tot onze beschikking hadden,  en heel vroeg uit de veren wegens geen gordijn aan het raam. Een ijskoude douche helpt ook om wakker te worden, er was immers iets mis met de boiler. 😁 Zodoende waren we al om 8u20 on the road again. De zon stond stralend en warm aan een heldere hemel, en goedgemutst vatten we de tocht aan, richting Maastricht, waar we rond de middag arriveerden. Precies op tijd voor een terrasje. Blijkbaar was er een wielerwedstrijd, de vriendelijke ober dacht dat we in fietstenue waren om te supporteren…

De Maastrichtse binnenstad werd om 13u afgesloten voor die wedstrijd, maar gelukkig raakten we nog op tijd aan de andere kant van de Maas. Vandaar ging het verder naar Aken en de Vennbahn.

Een sublieme tocht, maar wel zwaar. Met elke trap groeide mijn respect voor guitarman die dat allemaal presteert op een niet elektrische fiets met een pak bagage mee… ik zou het hem niet nadoen. Sedert gisterennamiddag heb ik behoorlijk wat last in mijn rechterknie. Dacht dat een nachtje rust soelaas zou brengen maar neen, vandaag was het zo erg dat ik een pijnstiller moest nemen om verder te kunnen fietsen… ik hoop dat het snel beter wordt…. keep you posted.

13 Reacties op “FIETSVAKANTIE 2022- DAG 3: Van Hasselt naar Walhorn.”

 1. Hopelijk komt het weer goed met de knie. De Vennbahn is wel mooi hé, ik reed er al twee tracées van (telkens een daguitstap vanuit Antwerpen) De eerste keer vanuit Raeren naar Monchau (retour) en de tweede keer van Monchau naar Waimes en afgetakt naar Malmedy (retour). Bedankt voor het verslag en de foto’s.

  Geliked door 1 persoon

   1. Snap ik helemaal. Het is omdat er bij verschillende bloggers de laatste tijd nogal wat in de spam verdwijnt dat ik dacht dat het bij jou ook het geval was.
    Geniet nog van het fietsen, en van de broodnodige rust achteraf.

    Geliked door 1 persoon

 2. Pillen in combi met cava wil nog wel eens helpen. Weet alleen niet of je dan nog op je fiets kan blijven zitten! Sterkte! Hopelijk morgen beter!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: