ME TOO

Niet #METOO want dat gaat ergens anders over.

Maar wel METOO want ondanks het als een zot volgen van alle maatregelen, tot in het absurde toe mag ik wel zeggen, heeft het coronabeest me in zijn greep gekregen. Ik ben er niet blij mee. En dat is een understatement.

Ik zie nauwelijks mensen. Ik knuffel enkel mijn knuffelcontact en mijn partner. Ik ga niet funshoppen, of naar feestjes. Ik ga enkel naar mijn werk en wandelen op rustige plekken. En toch, toch heb ik het zitten.

Geluk bij een ongeluk: ik heb één vaccinatie gehad. Ik vermoed dat de symptomen daardoor minder ernstig zijn. Alhoewel toch nog best pittig: erg kortademig, overal pijn, geen smaak meer… De pijn is ondertussen verdwenen. Ik vermoed dat de kortademigheid nog lang zal blijven. Als je al beschadigde longen hebt én astma, dan denk ik dat er wel wat tijd overheen gaat voor je weer de oude bent. If ever?

Ik geef toe dat ik de moed heb laten zakken toen ik het nieuws kreeg. Het is ook niet niets op ons bordje de laatste tijd. Ik ga er niet aan beginnen om het hier allemaal op te schrijven. Het is niet opwekkend. En deze tik was een tik teveel. Gelukkig is guitarman er. Ik mag hem enkel nog zien op gepaste afstand en mét mondmasker, want God verhoede dat hij ook besmet raakt. Maar hij slaagt er in om me toch nu en dan aan het lachen te brengen en om me uit de verraderlijke valkuil van zelfmedelijden te halen. Merci daarvoor.

Dus nu we over de helft zijn van de isolatieperiode, worstel ik me weer naar de oppervlakte. En bid ik dat er vanaf nu enkel nog goed nieuws onze kant opkomt.

Nog vier en een halve volle dag, en ik mag weer buiten. Ondertussen heb ik al gelezen tot ik scheel zag, Netflixseries bekeken, geslapen, en gerepeat.

Om af te sluiten met een beetje goede vibes:

Heb ik al honderden keren bekeken, en iedere keer lig ik slap van het lachen. Stom ik weet het maar goed, voor mij werkt het!!!

Gegroet, LOLA

57 Reacties op “ME TOO”

  1. Wat erg voor je…. ik begrijp je frustratie, wel een vaccin, alle maatregelen volgen en toch… vervelend virus dit. Ik hoop dat je snel herstelt! Dikke, virtuele knuffel!

    Geliked door 1 persoon

  2. Courage et prompt rétablissement (je vais mes faire tester demain, il ont prévu 2 jours de test sur ma commune, mais ne suis pas chaude pour servir de cobaye pour le vaccin pour lequel aujourd’hui est le dernier jour pour être inscrit sur la liste d’attente !)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: