Stil, want uitgepraat — Hoe Vrouwen Denken

“Nee, je verbeeldt het je niet. Niemand lijkt nog te willen praten vandaag de dag. Berichtjes zijn kort, antwoorden komen (te) laat. De afspraken voor Zoom-bijkletsmeetings en online cafébezoekjes zijn on hold gezet. In groepschats blijft het stil. Vorig jaar om deze tijd was dat wel anders. En nee, het ligt niet aan jou. Het…

Stil, want uitgepraat — Hoe Vrouwen Denken

Dit bericht verscheen op HOE VROUWEN DENKEN, en ik ben zo vrij het op mijn blog te delen. Het is hier stil. En ja, in dit artikel wordt precies omschreven waarom. Ik kan het niet beter zeggen. Dus zwijg ik verder.

Groetjes LOLA

31 Reacties op “Stil, want uitgepraat — Hoe Vrouwen Denken”

 1. Mensen zijn rap moe. Toen er vroeger een scheiding was, waren de mensen rap moe. Een vrouw alleen uitnodigen? Neen hoor, je hoort niemand meer. Je ouders verliezen, daarna nog eens je broer? Je hoort niemand meer, want ze weten niet wat zeggen. Corona of niet veel mensen weten niet wat te vertellen, bla bla is wat velen nog kunnen en nu raken ze er niet meer mee weg… Heb er al jaren geen last meer van.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tja …..er is een leegte waar je idd ondertussen andere mensen al niet meer wil mee “lastigvallen”..Nothing is happening ….nothing to say…….Ik heb dan nog eens het geluk om op een paradijsje quasi Covid free te zitten , weliswaar in lockdown…met avondklok 21.00 sinds begin november…..dus …..ik moet ni klagen….😣 over eenzaamheid of gemis……😪
  ik kijk altijd uit naar je blog…prachtige fotos van het thuisfront en andere fronten ….Mooie verhalen en avonturen….En misschien uit ik mn liefde en gemis voor jullie teveel via guitarman…..dat is enkel en alleen omdat jullie 1 zijn voor me…..❤
  Ik heb er ondertussen vrede mee dat we eens een dagje depri mogen zijn….
  Maar gelukkig hebben we genoeg mooie dingen rondom ons om er dan weer het beste van te maken……dag per dag…..en niet te streng voor onszelf te zijn na een terugval…
  Ik zie je graag en je manneke ..❤

  Geliked door 1 persoon

 3. Uhm… misschien door de omstandigheden hier en het gebeurde… heb ik heel veel contact juist, en dat mijn dochter zwanger is helpt ook misschien, ik weet het niet.. maar zo voelt het voor mij niet in elk geval! Ik wil juist van alles, en overleg en doe klets, praat, app… viedobel… Misschien hebben wij teveel mensen om ons heen 😉 En als wij niet bellen, bellen zij ons.

  X

  Geliked door 1 persoon

 4. Ben ik uitgepraat? Ik weet het niet.
  Ik zit fysiek in een dip, en mentaal ook wel wat, maar of het corona is… het typische eind van de winter gevoel en de lente die niet doorbreekt naar mijn goesting. Klinkt oppervlakkig misschien, maar het zit wel dieper dan dat.
  Maar ik voel mezelf niet uitgepraat.
  My offer still stands… in de Gentbrugse Meersen (of aan jouw kant van het water) kunnen we gerust corona-safe een wandeling maken en babbel doen. Ik kom graag tot bij jou 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Je bent lief. Het probleem is nu dat ik positief getest ben op covid en opgesloten zit voor tien dagen. Op afstand van mijn partner want die is een nog hogere risico patiënt dan ik. Met symptomen ondanks een eerste vaccinatie. En bijna zeker besmet op het werk want dat is de enige plek waar ik nog contacten heb… de kwaadheid omdat er naar mijn gevoel niet genoeg werd gedaan voor de mensen aan de balie. Met vier zijn we positief getest!!! Ik moet eerst de kwaadheid een plaats geven voor ik weer kan schrijven…. en zodra ik beter ben én het goed weer is, zijn we weg. Graag!!!

   Geliked door 1 persoon

   1. Oh crap, wat ellendig.
    Mijn zoon heeft in januari hetzelfde voorgehad. Ze zijn zo voorzichtig, ze houden zich aan alle regels, maar op zijn werk ging dat niet goed (op bouwwerven worden de regels nogal met voeten getreden), en hij heeft ook corona gehad, met alles erop en eraan zoals jij.
    Ik hoop dat je niet al te ziek wordt, en dat je daarna vlot en volledig en snel herstelt.
    En daarna, dan zijn we weg 🙂

    Geliked door 1 persoon

 5. Stilte past mij niet. En dan ben ik nog wel een man ook. Nee hoor, als verhalenverteller is er altijd iets om over te kwaken. Verdriet praat ik weg, Covid ook, en we hebben de sociale media om de wereld te volgen of de verhalen van hen die nog niet stil zijn gevallen. Lastiger is het als mensen niet op die sm. de vinden zijn en wel verdriet moeten verduren. Dan valt zelfs de digitale omarming weg. Het is best een dingetje in deze tijden… Als je maar weet dat wij, medebloggers, van ver weg, toch aan je denken….

  Geliked door 1 persoon

 6. Het zijn erg rare tijden. Mensen hebben geen contacten meer en worden er moedeloos van, mensen vervreemden van elkaar maar denkt dat nadat iedereen ingeënt is alles stilletjes aan teug naar normaal zal evolueren

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: