PEEK AT MY WEEK(S)

CHAOS. Dat is het eerste wat in mij opkomt als ik terugkijk op de voorbije we(e)k(en)

Chaos in mijn hoofd. Ik moest gas terugnemen, even op de rem gaan staan, zaken laten bezinken, moed bijeen rapen. Dat is dan ook wat ik de voorbije tijd heb gedaan.

Als een gekwetst dier in een holletje kruipen, afgeschermd van de buitenwereld.

Dan stilletjes zoeken naar manieren om weer op te krabbelen. De natuur in, daar vind ik altijd rust. Mediteren, niets moeten, praten met guitarman en knuffelcontact, bakken…. De warmte ervaren van het medeleven van mensen die me nabij zijn, ook dat. Zeker dat.

En dan nu vooruit met de geit. Het gewone leven weer in. Dat gaat immers door, welk nieuws je ook te horen kreeg. Nie pleuje, maar gaan.

En hopen op het beste.

We can do this!!

LOLA

45 Reacties op “PEEK AT MY WEEK(S)”

 1. Prachtige foto’s. We zijn het ook allemaal zat! Die chaos herken ik, een onzichtbare macht die je tegenhoudt als je vooruit wilt. Ik voel mij soms in niemandsland. 🧡🍀

  Geliked door 2 people

 2. Dat hoop mee op het beste voor jullie.
  De foto’s geven al zeker een gevoel van warmte en energie.
  Lola blijf niet bij de pakken zitten, kniezen is nooit goed dus geniet van alles en laat ons maar meegenieten zoals je altijd doet met je fotoreportages.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 3. Het weer wordt beter, de lente zit in de lucht en die zal geheid voor een groot stuk de chaos je hoofd uitjagen. Chaos is uiteindelijk orde om te worden ontcijferd. Komt goed.
  Sfeervolle foto’s alweer!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mooie, sfeervolle foto’s.
  Nie pleuje, maar gaan. Goed motto maar gun je zelf toch ook nog maar wat van dat afgeschermde holletje van de buitenwereld bij tijd en wijlen. Kan nooit kwaad.
  Op veel hoopvolle dagen voor jullie !

  Geliked door 1 persoon

 5. Mixed emotions! Zeer te snappen. Je leven weer op de rails zien te krijgen terwijl slecht nieuws je deed ontsporen. En toch moet je verder. Ik maakte onlangs iets soortgelijks mee. Raakte het evenwicht even kwijt. Maar langzaam aan kwam dat weer terug. Diepe kerf in de ziel, maar toch… Hou vol en blijf naar buiten kijken. Het helpt (iets)…. Sterkte!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Heb genoten van je foto’s .Het zijn gekke tijden en soms verliest men de grond onder zijn voeten. Met vallen en opstaan wordt men sterker. Geef het tijd..De natuur is er altijd om rust te vinden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: