Walk the line.

Wandelen is altijd mijn lang leven geweest. Toen ik een tweetal jaren geleden door een hernia een half verlamde voet moest meeslepen, drong het nog meer dan anders tot mij door wat stappen voor mij betekent, en wat voor een impact het zou hebben mocht ik dat niet meer kunnen. Gelukkig brachten drie injecties, verspreid over enkele weken, soelaas, en kon ik verder vlot bewegen met mijn pootjes. Enige onderbrekingen door een astma opstoot daar gelaten 🙂

Het slechte nieuws dat guitarman vorige week ontving aangaande zijn gezondheid, zette ons leven op losse schroeven. Dit is geen blog over gezondheidsperikelen, dus echt diep zal ik er niet op ingaan. Maar niets zeggen lukt me ook niet. Ons hoofd leeg maken is nu extra nodig, door de bitch genaamd kanker, en gelukkig is er dan de wandelmogelijkheid. Want al het andere is zo goed als weggevallen door die andere bitch genaamd CORONA.

Het nieuws was slecht, maar van alle slechte nieuwsberichten die je kan ontvangen, toch nog één van de betere. Daar houden we ons aan vast. Aan dat én aan het wandelen.

Zo trokken we vrijdag de wijde natuur in, bij ongelofelijk koude temperaturen. Gewapend met thermisch ondergoed, muts en dikke dikke wanten, snowboots… Iemand die in het Noorden woont lacht zich een breuk met onze ongelofelijk koude temperaturen, maar voor ons is min acht toch echt berekoud.

De tocht leidde ons naar het kasteelpark van Berlare, waar de wandeling begon. En na 16000 stappen ook weer eindigde. Ook een stukje van de Kalkense Meersen hoorde bij deze route. Een heerlijke wandeling met prachtige zichten, extra mooi door de sneeuw die nog overal terug te vinden was. Hier en daar stapten we door bebouwd gebied, en dat is nooit onze favoriet. Ook nu niet. Maar de natuur buiten de bebouwde kom was zo indrukwekkend mooi dat we de korte stukjes tussen de huizen er graag bijnamen.

Zoals steeds laat ik de foto’s spreken. Geniet er van. Dat hebben wij ook gedaan.

En geniet van elke dag!!

LOLA

55 Reacties op “Walk the line.”

 1. Geen fijne tijding, helaas. Hou moed. Alvast veel sterkte van hieruit.
  Je foto’s doen dromen van betere tijden. Toen corona nog enkel in flesjes zat, bijvoorbeeld. Laat die lente maar snel komen; ze zal eenieder deugd doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wandelen doet altijd deugd om de geest wat te verluchten. Ook na slecht nieuws. Zeker na slecht nieuws.
  Moest je eens een toerke willen doen met een lotgenoot, ik woon niet ver hè. We kunnen samen langs de Schelde wandelen. Dat mag.
  Ik wens jullie heel veel courage, en heel veel warmte samen.

  Geliked door 1 persoon

   1. Kruipen jullie maar lekker samen in dat holletje. Vooral doen waar je je goed bij voelt. Mijn aanbod geldt, voor wanneer je het nodig hebt. Alleen dan. Your call.

    Geliked door 1 persoon

 3. Ik weet door de familie-gebeurtenissen van afgelopen week tot gisteren weer wat een heftig kreng die bitch kan zijn. Heel knap dat je dan toch de moed hebt opgepakt om samen te gaan wandelen om even te vergeten….. IK wens jullie alle sterkte bij alles wat nog voor je ligt….Gelukkig is het gaan dooien in de natuur. Moge dat ook met de gezondheid zo zijn….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: