SECOND CHANCES

Wie niet waagt blijft altijd maagd, schreef een volger als reactie op mijn vorige blog. En zo is dat natuurlijk, op allerlei fronten 🙂 Zo ben ik er altijd als de kippen bij om nieuwe dingetjes uit te proberen op vlak van apps, computertoestanden en dies meer. Ik hou daar van, het proberen, het testen.. dat valt soms mee en dat valt soms tegen.

Zo probeerde ik in mijn vorige blog (waarin het ging over de photochallenge van Anne van ZONDERDANK.be) het nieuwste snufje uit van WordPress (enkel beschikbaar op dit moment voor betalende abonnementen) Er is nu de mogelijkheid om een STORY te maken, zo een beetje als bij Instagram. Die story kan je dan nestelen in je blog, en dat wordt dan een … jawel een story, of eigenlijk een soort PowerPoint presentatie zoals iemand opmerkte. Niet alle lezers waren er van gecharmeerd, en eerlijk, zelf vind ik het ook niet echt een toegevoegde waarde. WordPress is Instagram niet en hoeft dat ook niet te worden, wat mij betreft. Enfin, misschien gebruik ik het nog wel ooit, als ik de mogelijkheden eens grondig heb bestudeerd.

Door dit probeersel kwamen mijn foto’s niet bij iedereen goed terecht, en dat vond ik jammer. Want waar ik eerst dacht dat de opdracht niets voor mij was, bleek na enige aansporing van Anne, dat ik best veel kader in kader foto’s had gemaakt in de loop der jaren, en dat er best wel wat goeie tussen zaten. Allé toch voor een amateur fotograaf zoals ik bedoel ik hé.

Ik doe vandaag een herkansing , op de gewone vertrouwde manier. Ga trouwens ook eens een kijkje nemen bij Anne, de challenge is erg leuk, en ze heeft gewoon een hele fijne blog.

Let’s do this. Als je de foto’s al hebt bekeken en één keer voldoende vond, sla deze blog dan gerust over 🙂

Salut, mes amis, keep it safe!!

LOLA

21 Reacties op “SECOND CHANCES”

 1. Heerlijk, het lijkt wel alsof ik even op vakantie ben daar bij jou en jij neemt me mee. Ook ik ben iemand die van alles uitprobeert. Ik ga je volgen, ik houd wel van jouw spontane schrijfstijl 🧡

  Geliked door 2 people

 2. Je foto’s komen véél meer tot hun recht nu, en daar gaat het uiteindelijk om hè.
  Ik verander de link in mijn overzichtje 🙂
  Bedankt voor de moeite die je erin gestoken hebt, en ook bedankt voor de complimenten ❤

  Geliked door 1 persoon

 3. Jaaaaa al veel beter en mooier dan het vorige probeersel. Nu snap ik ook dat ik dat niet eens zou kunnen doen, gezien mijn blog gratis draait nog altijd, hahaha Ik hou ook zeker van uitproberen, maar dit had ik dus niet gevonden, nu snap ik ook waarom. Tegelijk, wat ik ook uitprobeer, blijf ik toch terug komen bij mijn oude stijl, omdat ik dat toch het mooiste vind 😉

  X

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: