WEEK VAN DE DOCHTER

Ik zag op Facebook berichtjes en foto’s verschijnen in verband met de WEEK VAN DE DOCHTER. Nu heb ik nog nooit gehoord van zo’n week, maar elk moment is goed om dat fantastische kind in de bloemetjes te zetten. Wel vroeg ik me af of er dan ook een WEEK VAN DE ZOON is? Als die er nog niet is, roep ik die in het leven!! Ook dat prachtige kind verdient immers een lauwerkrans!! Komt nog. 😉

Dochterlief is de jongste, dit jaar wordt ze 24. Ik kan het niet vatten. Zij 24, dat betekent ik véél ouder, senior … nog net niet hoogbejaard of in de ogen van de jeugd misschien juist wel?

Jongste is een leeuw van sterrenbeeld en zo presenteert ze zich ook. Vurig, vol temperament, met een sterk gevoel voor wat juist en rechtvaardig is. Creatief, loyaal en héél erg gevoelig. Een knappe, warme, sterke jonge vrouw, waar ik trots op ben, en die ik verschrikkelijk mis. Niet alleen kan ik haar niet zien door de CORONA toestanden, maar bovendien zit ze in Ierland, dus dat is zelfs zonder CORONA niet vlak bij de deur.

THROWBACK in TIME this was. Ik mis mijn kiddoos verschrikkelijk. Knuffel van op verre afstand.

LOLA

17 Reacties op “WEEK VAN DE DOCHTER”

 1. Prachtig! Dat is echt een super collage, zo mis ik wel enige jaren in foto’s door omstandigheden in het verleden… wees er zuinig op!

  En de week van de dochter, zoon, moeder, vader, opa, oma, broer, zus… ik zie ze allemaal al voorbij komen al enige jaren, dat wordt volgens mij gewoon verzonnen door ooit deze of gene, of de dag van… idem… dus, er zit volgens mij ook niet echt een datum aan.

  Echter, is je kind, of kinderen in het zonnetje zetten altijd mooi 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

   1. Het hoeft ook niet altijd met foto’s als je het mij vraagt, zo heb ik er ook een aantal in de familie die het liever niet willen, dan laat ik dat ook! Maar ik kan ook in woorden vertellen 😉

    Geliked door 1 persoon

 2. Mooi! Zo mooi 🙂 Wat zal je ze missen, zo ver weg van jou, wat begrijp ik dat! Mijn dochter woont op 3km en ik mis ze ook… wat moet dat bij jullie niet zijn.
  Ben benieuwd naar het bericht over de zoon!
  In ieder geval: je mag trots zijn op je dochter!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: